Zoeken naar man voor koppel

Uw zoekactie voor man voor koppel leverde 49 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alex 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Open-minded man zoekt koppel
Open-minded, relatief groot geschapen en biseksuele (geen must) man op zoek naar een koppel voor een date vanavond. Ik ben 1m97 en sportief gebouwd. Idealiter vind ik een spannende date voor vanavond maar ik sta zeker ook open om een koppel te leren kennen om op langere termijn samen te daten :). Ik sta alvast voor veel open. Meer foto's kunnen gerust gestuurd worden indien interesse. Hopelijk tot snel!  

Open-minded man zoekt koppel
Tiago 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Knappe jong man ziekt koppel voor spa/fun
Hey ben een knappe sportieve man van 25 jaar. Ben een sociale persoon en een echte levensgenieter. En ben op zoek naar een koppel om samen fun te hebben in spa of tussen de lakens. Heb al wat ervaring met koppels en dit was altijd erg leuk. Heb je interesse of een voorstel stuur me maar grts ;)  

Knappe jong man ziekt koppel voor spa/fun
Threesome. 46 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Koppeltje?
Man, zoekt koppel voor een leuke ongedwongen date. Vrij open van geest, en open voor ieder voorstel. Ik ben geen machoman, eerder van het vriendelijke type, met niveau, hygiëne en discretie. Ik zoek een koppeltje in de buurt van de noordrand van Brussel, Brussel zelf (rond de grote stations) en mag ook nog richting Mechelen zijn. Opgelet dit kan enkel overdag in de week! Leeftijd en lichaamstypes zijn ondergeschikt, een leuke date primeert. Indien interesse en of vragen geef zeker een seintje.  

Koppeltje?
Koen 49 jaar Limburg - Bree
Sportieve man zoekt koppel voor een date vanavond
Hey, Leuk dat je mijn advertentie bezoekt... Ben een sportieve midveeriger op zoek naar een koppel om samen de dame te verwennen. Stats : 1.86m,89kg, blond, niet roker Kan me verplaatsen, maar ook ontvangen (na 21u) Zin? Stuur even een leuke reactie met (on)herkenbare foto van beiden en ik laat jullie sowieso een berichtje Koen x  
Geert 55 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Man zoekt koppel voor trio.
Na een positieve ervaring eerder op deze site ben ik terug opzoek naar een koppel voor leuke en fijne ontmoeting. Gebonden man van 50 puur natuur zoekt het juiste koppel om te genieten van MVM of MV. Wederzijds respect is een plus. Hygiëne en respect. Liefst een contract op regelmatige basis. Stuur zeker een berichtje. Grts.  

Man zoekt koppel voor trio.
Patje-63 61 jaar Limburg - Bilzen
Man zoekt koppel
Hey ben man 1.87 85kg verzorgd hygiënisch en discreet intiem geschoren zoek een koppel voor massage met een erotisch kantje alles is bespreekbaar.mvg  

Man zoekt koppel
Tom 42 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Man zoekt koppel voor afspraak in de buurt van Salou-Tarragona (Spanje)
Hallo, deze week verblijf ik in de buurt van Salou. Graag had ik een lief koppel ontmoet voor een leuke dag aan het strand en daarna een spannend vervolg in mijn appartement. Geen liefhebber van marginale toestanden maar wel van een leuk gesprek, elkaar uitdagen en humor. Genot van de vrouw staat altijd voorop. Ikzelf ben een zeer verzorgde man begin 40, sportief, beleefd en discreet. Aarzel aub niet mij te contacteren. Altijd respons van mijn zijde. MvG, Tom.  

Man zoekt koppel voor afspraak in de buurt van Salou-Tarragona (Spanje)
Tania 60 jaar Limburg - Heerlen
Wie maakt mij tot zeer vergaande slethoer?
Ook al zit ik in een relatie, ik wens echt te worden opgeleidt en gebruikt tot zeer vergaande kinky perverse hoerige travo sissy slethoer. Vrijwel geen taboes dus. Helaas kan ik niet ontvangen, dus jij, jullie wel? Zoek een vaste man, vrouw, koppel. Ik heb ook financiele middelen om kleding etc te kopen die ik dan bij jullie kan opslaan. Wie o wie spreekt dit aan? Aub ik verlang er echt zeer diep aan. Je mag me alles vragen. Lieve geile groetjes, tania  
Dirk 45 jaar Antwerpen - Putte
Eerlijke man zoekt koppel voor leuke ervaring
Ik ben een slank sportieve man die een MVM ervaring wil afstrepen van zijn bucketlist. Is er een serieus koppel hier dat hiervoor open staat? Ik beloof jullie dat het geen teleurstelling zal zijn. Ben 1m88 groot, 82kg met een geschoren 16x4. Ben erg vrouw gericht maar ook bi-ervaring. Dus een verloren handje, graag en als de man van het koppel graag eens dubbel gepijpt wil worden dan kan dat ook. Ik weet me te gedragen, nodige respect, discretie en hygiëne. Ik zorg voor een leuke luxe hotelkamer en bubbels. Ben benieuwd! D.  

Eerlijke man zoekt koppel voor leuke ervaring
Leuke gast 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Leuke passionele man voor koppel
Hello. Ook lekker geil op deze zonnige dag ? Welk koppel heeft zin in lekkere date met slanke, verzorgde, passionele man uit Zuid-West-Vlaanderen. Nog jong ogend.Elkaar verwennen en samen genieten. Veel bespreekbaar. Leeftyd minder belang. Kan ontvangen en verplaatsen. Xx tot voels ?  

Leuke passionele man voor koppel
  1   2   3   4   5